Sevimli Yumurcaklar Anaokulu

Vizyon: Okulumuzda “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. özgüvenleri sayesinde dimdik ayakta durabilen, özgür ve bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek, yeteneklerini ortaya çıkararak, zekalarını hem kendileri hem de toplum için en yararlı biçimde kullanmalarını sağlamak, düşünerek hareket etmelerini ve hareketlerinin sonuçlarını önceden görebilmelerini sağlamak, istediklerini ve istemediklerini cesaretle dile getirebilmeleri için onlara yol göstermek ve bütün bunları yaparken içlerindeki sevgiyi özenle koruyabilmek okulumuzun temel taşlarından bir kaçıdır. Bu yolda eğitimini üstlendiğimiz 4-5 yaş grubu çocuklarımızın sonsuz öğrenme yeteneği ve inanılmaz algıları ise en büyük desteğimizdir.

Misyon: Sevimli Yumurcaklar Anaokulu sürekli gelişim ve değişim içerisinde, bilimsel ve teknolojik yenilikler doğrultusunda, okul öncesi eğitimi birikim ve deneyimini, eğitim anlayışına yansıtarak geliştirmek, Atatürk ilke ve inkılaplarının özünü benimsemiş aydın nesiller yetişmesi için çalışmak okulumuzun vazgeçilmez amacıdır.

Başarılar:

Yabancı Dil: iNGİLİZCE